Per januari 2024 is About Software onderdeel van Visma Expert Center Arch-IT.

Per januari 2024 is About Software onderdeel van Visma Expert Center Arch-IT. In de komende 3 maanden werken Arch-IT en Marvin van der Sprong aan een goede overdracht. Daarna zullen de About medewerkers (Amber, Wijnand en Yusuf) klanten vanuit Emmeloord bedienen.

Lees meer

 

Welkom bij About Software

Visma software consultancy en implementatie.

Vanaf de oprichting van About Software in 2007, houden we ons bezig met installeren en inrichten van financiële oplossingen van Visma Software en mogen we ons Visma Expert Center noemen. De persoonlijke en directe manier waarop wij met onze klanten omgaan heeft ons meerdere keren de titel beste implementatie partner en uiteindelijk de klanttevredenheid award opgeleverd.

Wij zijn blij met de waardering van Visma Software in de vorm van Awards. Maar het belangrijkste is de erkenning  van onze klanten voor de manier waarop wij hen begeleiden naar een goed lopende administratie. Die, zover mogelijk en wenselijk, geautomatiseerd kan worden gevoerd.

About en de Cloud

Inmiddels meer dan een decennium later, verdiepen we ons nog steeds in de financiële processen van onze klanten maar is installatie, door het toenemende succes van de Visma cloud oplossingen bijna niet meer aan de orde. Cloud is niet een doel op zich maar een makkelijke manier om samen te werken. Waar en wanneer je maar wilt.  Hierdoor kan werken met een juist geïmplementeerde cloud oplossing stukken efficiënter zijn dan software die geïnstalleerd is op eigen servers en computers. 

Visma.net Specialist

Visma.net is de financiële cloudoplossing van Visma Software waarmee uw organisatie op voorsprong wordt gezet. Niet alleen door de schat aan moderne en bruikbare functionaliteit maar ook doordat de handmatige verwerking tot een absoluut minimum kan worden beperkt.  De processen binnen uw organisatie zijn naar rollen in te delen waardoor functie scheiding uitstekend ondersteund wordt. Dagelijks inzicht krijgt u door zelf in te stellen dashboards op basis van KPI’s en is er de mogelijkheid om met meerdere financiële entiteiten binnen een zelfde administratie te werken.                Visma.net biedt tal van functionaliteiten en is daarmee erg nuttig voor iedere gebruiker binnen uw bedrijf. Toch heeft de implementatie van en het werken met Visma.net specifieke aandacht en kennis nodig om alle functionaliteiten te kunnen benutten. Wij kunnen u hierbij helpen.

In 2014 hebben wij de eerste Nederlandse Visma.net implementatie gedaan en inmiddels zijn we zeer ervaren met implementaties bij uiteenlopende organisaties. Van internationaal opererende bedrijven, tot zorginstellingen, gemeenten, accountantskantoren en lokaal opererende handelsbedrijven. Met zoveel ervaring kunt u About Software met recht de Visma.net Specialist noemen.

Enthousiaste klanten

Met de cloud oplossingen van Visma hebben wij al bij veel klanten de zorgen over installatie en onderhoud van servers en netwerken uit handen genomen. Dit wil zeker niet zeggen dat we ons tijdens deze trajecten alleen beperken tot inrichten en uitleggen van de oplossingen. Er wordt ook samen met u naar het resultaat gekeken en naar aansluitingen gezocht. Meerdere klanten hebben ons laten weten dat zij zich hierdoor veel minder zorgen hebben gemaakt tijdens onze implementatie dan bij eerdere implementaties.

Door de  jarenlange ervaring met het implementeren van Visma oplossingen heeft About Software dan ook referenties in diverse branches en bedrijfsgroottes. Onderstaand een selectie van organisaties die u zijn voorgegaan en gekozen hebben voor een oplossing Visma geïmplementeerd door About Software.

Met trots werken wij voor meer dan 900 organisaties, waaronder:

Werkwijze                                           

Wij zijn van mening dat een geslaagde implementatie alleen kan plaatsvinden als er een ‘klik’ is tussen de klant en de adviseur. Wanneer wij uw wensen en/of problemen goed begrijpen dan kunnen we een passende oplossing bieden.

Uiteraard heeft niet iedere situatie een even uitgebreide aanpak nodig. Wanneer het u bijvoorbeeld alleen gaat om het managen van projecten en de  facturering hiervan, dan kan de implementatie al in een dag zijn gebeurd. Wij maken een implementatie niet ingewikkelder en duurder dan nodig. Het spreekt voor zich dat uw eigen wensen over het verloop van de implementatie een grote rol spelen in het plan van aanpak. U kent uw organisatie beter dan wie dan ook !

Nieuwsgierig wat About Software voor uw bedrijf kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op!


Tips van About

Hoe kom je als financial controller van een snelgroeiend internationaal bedrijf soepel en zonder teveel stress door de…

Blijf op de hoogte met de Visma Magazines!

Deze digitale magazines verschijnen elk twee keer per jaar en staan vol nieuws over onder meer de software, handige gebruikerstips en (online) trainingen, gratis whitepapers en video's waarin Visma-klanten uit verschillende branches vertellen over de diverse functionaliteit van software.

Overzichtspagina van de Visma Magazines